Засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

22 квітня відбулось засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка.

Цього дня виділено кошти на заходи з протипожежної безпеки у Загальцівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-закладі дошкільної освіти, зокрема, встановлення блискавкозахисту та обробку засобами вогнезахисту дерев’яних елементів горищних конструкцій у дитсадку, капітальний ремонт-встановлення пожежної сигналізації. Комісією також спрямовано кошти на проєкт Центру громадської безпеки Бородянської та Макарівської територіальних громад у с. Вабля, проєкт реконструкції з добудовою спортивної інфраструктури Дружнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів (капітальний ремонт спортзалу, облаштування спортивних  майданчиків зі штучним покриттям для мініфутболу та баскетболу, майданчика для стрибків у довжину та бігових доріжок) і на проєкт реконструкції з добудовою дитсадка «Сонечко» в смт Бородянка. Крім цього, виділено кошти на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць у смт Бородянка та с. Майданівка, а також вуличне освітлення населених пунктів Бородянської громади.

На засіданні обговорено Меморандум про співпрацю між Бородянською селищною радою та Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» і питання вступу Бородянської територіальної громади до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація інвестиційно привабливих громад». Також цього дня розглянуто ініційовану депутатом Київської обласної ради Галиною Єрко Програму залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату Бородянської територіальної громади на 2021-22 роки, Програму розвитку туризму, національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді Бородянської територіальної громади на 2021-25 роки, тощо.

Читати також