Засідання комісії з питань розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

Минулого тижня відбулось засідання комісії з питань розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка за участі начальниці фінансового управління Бородянської селищної ради Олени Григораш.

Комісією розглянуто звернення директорки КУ «Бородянський центр надання соціальних послуг» Ірини Мельниченко про виділення коштів для будівництва фундаменту під Модульним офісом у рамках реалізації спільного проєкту Бородянської селищної ради та БО «БФ «СОС дитячі містечка», звіт щодо виконання заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бородянської ТГ за 2022 рік,  а також Звіт про виконання Плану заходів із реалізації Стратегії розвитку Бородянської ТГ за 2022 рік. Крім цього, обговорено План заходів по роботі з платниками податків, оскільки натепер існує понад 11 млн. грн. податкового боргу. Щодо цього фінансовим управлінням уже направлено чисельні листи з проханням погасити заборгованість.

Читати також