Запрошуємо взяти участь
у другому воркшопі з підприємницького відкриття у харчовій індустрії Київської області!
В програмі 2-го воркшопу 24.09.2021:
- затвердження доопрацьованих за результатами 1-ї зустрічі SWOT-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (функціональна їжа)» до2030року;
- розроблення портфоліо інноваційних проєктів для сфери смарт-спеціалізації Київщини, які будуть використані при підготовці технічних завдань на розроблення проєктів регіонального розвитку, фінансування яких передбачається за рахунок державного та обласного бюджетів через включення до відповідних обласних цільових програм;
- обговорення ініціативи створення регіонального інноваційного кластеру в харчовій індустрії.
Дата – 24 вересня 2021 року.
Час – 10:00 год. (реєстрація з 9.30).
Місце – Київська обласна державна адміністрація (м. Київ, пл. Л.Українки, 1).
Учасники:
❇ представники бізнесу харчової індустрії;
❇наукові установи;
❇громадські організації;
❇представники територіальних громад.
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/hzE4oYJ
Програма заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам.
Телефон для довідок: 044-286-87-49.
З матеріалами 1-го воркшопу від 01.07.2021 – презентаціями, протоколом зустрічі, SWOT-аналізом харчової промисловості та запропонованим стратегічним баченням напряму смарт-спеціалізації – можна ознайомитись за посиланням:
https://www.kyivregioneconomy.com/smartspecialization