До уваги представників бізнесу харчової індустрії!

by hostwx

Запрошуємо взяти участь

у другому воркшопі з підприємницького відкриття у харчовій індустрії Київської області! 

В програмі 2-го воркшопу 24.09.2021:

  • затвердження доопрацьованих за результатами 1-ї зустрічі SWOT-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення напряму смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (функціональна їжа)» до2030року;
  • розроблення портфоліо інноваційних проєктів для сфери смарт-спеціалізації Київщини, які будуть використані при підготовці технічних завдань на розроблення проєктів регіонального розвитку, фінансування яких передбачається за рахунок державного та обласного бюджетів через включення до відповідних обласних цільових програм;
  • обговорення ініціативи створення регіонального інноваційного кластеру  в харчовій індустрії.

Дата – 24 вересня 2021 року.

Час – 10:00 год. (реєстрація з 9.30).

Місце – Київська обласна державна адміністрація (м. Київ, пл. Л.Українки, 1).

Учасники:

❇ представники бізнесу харчової індустрії;

❇наукові установи;

❇громадські організації;

❇представники територіальних громад.

Реєстрація за посиланням:  https://cutt.ly/hzE4oYJ

Програма заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам.

Телефон для довідок: 044-286-87-49.

З матеріалами 1-го воркшопу від 01.07.2021 – презентаціями, протоколом зустрічі,  SWOT-аналізом харчової промисловості та запропонованим стратегічним баченням напряму смарт-спеціалізації – можна ознайомитись за посиланням:

https://www.kyivregioneconomy.com/smartspecialization

Читати також