Інформаційно-аналітичний Центр веде прийом громадян

by hostwx
64ce8e7c 6c48 435d 85f0 F7d80f9e9d76

В Бородянці вже офіційно працює інформаційно аналітичний Центр, про відкриття якого кілька днів тому анонсував очільник громади Георгій Єрко.

Створення Центрів ініціював голови КОВА для консультації громадян з широкого спектру питань в найбільш постраждалих від російської армії громадах.

«Ми дуже оперативно відпрацювали, щоб в найкоротші терміни перейти від теорії до практики, оскільки людям необхідні різнопрофільні фахові консультації. Два дні Бородянський інформаційно-аналітичний Центр працював у тестовому режимі. І вже 8 червня, як ми і планували, за участі голови КОВА Олексія Кулеби відбувся офіційний старт», – зазначає Георгій Єрко.

Окрім спеціалістів Бородянської селищної ради прийом громадян у Бородянці вели також фахівці КОВА, а саме: відділу житлово-комунального господарства, відділу технічного нагляду управління впровадження проектів будівництва департаменту регіонального розвитку, управління соціального захисту населення, відділу соціальних допомог, субсидій та персоніфікованого обліку пільг департаменту соціального захисту населення, департаменту містобудування та архітектур, Мобільна група діалогу.

«Всі бажаючі мешканці Бородянської громади можуть отримати консультації з тих чи інших питань, подати скаргу чи залишити свої пропозиції в інформаційно-аналітичному Центрі, що розташований на пл.Шевченка щоденно з 13:30 до 15:30.Про виїзний прийом громадян мобільними групами фахівців облдержадміністрації будемо інформувати додатково», – інформує в.о. голови Бородянської селищної ради Георгій Єрко.

Читати також