Засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, забезпечення діяльності депутатів, розвитку і вдосконалення місцевого самоврядування, запобігання корупції

by hostwx

13 квітня відбулось засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, забезпечення діяльності депутатів, розвитку і вдосконалення місцевого самоврядування, запобігання корупції під головування Олега Бульбанюка. Участь у роботі комісії взяв секретар ради Георгій Єрко та начальник юридичного відділу Сергій Демченко.

Цього дня розглянуто лист народної депутатки Ольги Василевської-Смаглюк щодо розміщення публікації одним із депутатів у соціальній мережі Фейсбук. Запрошений на комісію зазначений депутат Бородянської селищної ради VIII скликання надав пояснення щодо цього та визнав свою публікацію некоректною по відношенню до колеги-депутатки БСР. Комісією йому було вказано на недопущення таких дій у подальшому та дотримання у своїй депутатській діяльності норм Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», зокрема, п.3 та 5 ст. 8.

Читати також