Засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

14 вересня відбулось засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка. Участь у роботі комісії взяв в.о. селищного голови Георгій Єрко.

Цього дня розглянуто прогноз бюджету Бородянської селищної ОТГ на 2022-2024 роки, звіт про виконання бюджету за І півріччя 2021 р., звіт про виконання заходів Програми соціально-економічного і культурного розвитку та звіт про виконання плану заходів із реалізації Стратегії розвитку Бородянської тергромади за І півріччя 2021 року. На розгляді комісії також були заяви громадян щодо отримання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, питання забезпечення виплат заробітних плат тим категоріям працівників освіти, медицини, культури, комунальних підприємств, які фінансуються з місцевого бюджету. Не менш значну увагу приділено на засіданні фінансуванню заходів з підготовки до опалювального сезону установ бюджетної сфери (в т.ч. оплати комунальних послуг), питанню виділення коштів на усунення припису ДСНС для реалізації проєкту «Капітальний ремонт будівлі-встановлення систем пожежної сигналізації та оповіщення, оброблення дерев’яних елементів горищних конструкцій засобами вогнезахисту» в КЗ БСР «Новокорогодське ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО», коштів на виготовлення технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Бородянської тергромади. Комісією також розглянуто питання щодо розроблення Генерального плану зонування Бородянської селищної ОТГ, зміни до бюджету та інше.

Читати також