Засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

3 грудня відбулось засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка. Цього дня відбувся попередній розгляд заявок від головних розпорядників коштів на фінансування в 2022 році в рамках формування проєкту бюджету. Після тривалого обговорення комісією рекомендовано оптимізувати та скоротити ряд видатків, особливу увагу звернувши на ліміти споживання енергоносіїв.

Присутній на комісії помічник народної депутатки Ольги Василевської-Смаглюк Сергій Грубий озвучив присутнім позицію народної депутатки щодо співпраці та подальшої підтримки в фінансуванні проєктів розвитку інфраструктури Бородянської тергромади.

Читати також