Засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

23 жовтня відбулось засідання комісії з питань соціально-економічного і культурного розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка. Цим засіданням розпочато тривалий процес формування проєкту бюджету Бородянської тергромади на 2022 рік. Натепер планується завершити його до грудня, аби вчасно пройти процедуру погодження виконкомом та затвердження сесією Бородянської селищної ради.

Цього дня комісія ознайомилась з пропозиціями розпорядників та одержувачів бюджетних коштів щодо напрямків та обсягів фінансування закладів і об’єктів комунальної власності Бородянської ОТГ. Було визначено питання, що потребують додаткового опрацювання на наступних засіданнях за безпосередньої участі розпорядників. Також за ініціативи керуючої справами (секретаря) виконкому Юлії Самсонової та депутата Юрія Тесленка комісією обговорено Меморандум про співпрацю в сфері створення технологічного парку та відновлення лісів між Бородянською селищною радою і ТОВ «ДЕКСПЕРТ».

Читати також