Засідання комісії з питань розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків

by hostwx

Днями відбулось засідання комісії з питань розвитку, бюджету та фінансів, реалізації державної регуляторної політики, розвитку цінних паперів та інших фінансових інструментів, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків під головуванням Дмитра Науменка за участі в.о. селищного голови Георгія Єрка та  начальниці фінансового управління Бородянської селищної ради Олени Григораш.

Комісією розглянуто та підтримано надання фінансової допомоги КНП БСР «Бородянська ЦРЛ» згідно звернення директора лікарні Ігоря Чебишева. Також було розглянуто та виділено кошти на фінансування відновлення багатоповерхових і приватних будинків у Бородянці, Берестянці, Новому Заліссі та Загальцях. По населених пунктах Новий Корогод, Нова Гребля, Качали, Майданівка та Дружня надано старостам рекомендації щодо виготовлення відповідної проєктно-кошторисної документації.

Читати також