Повідомлення щодо оприлюднення проєкту містобудівної документації «План зонування території населеного пункту смт Бородянка Бучанського району Київської області» про початок процедури громадських обговорень та розгляду і врахування пропозицій громадськості

by hostwx

На виконання ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 Бородянська селищна рада проводить громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищезазначеної містобудівної документації.

Замовником містобудівної документації є Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області. Розробник – ТОВ «ІНСТИТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ». Підставою для розроблення є рішення Бородянської селищної ради Бучанського району Київської області від 27.05.2021 № 1138-08-VIII.
Ознайомитись з проєктом містобудівної документації можливо у приміщенні Бородянської спеціалізованої школи № 2, за адресою: 07800, смт Бородянка, вул. Паркова, 5 та на офіційному сайті (https://bsr.gov.ua/).
Пропозиції до містобудівної документації приймаються у письмовому вигляді з 27.04.2023 року на вищезазначену адресу. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Громадські обговорення завершуються 26.05.2023 року.
Відповідальна особа – начальник відділу містобудування та архітектури Бородянської селищної ради – Ю.М. Міщенко.
З метою дотримання процедури проведення громадських обговорень, запланована прилюдна презентація матеріалів та громадські слухання містобудівної документації за участі замовника та розробника у приміщенні Бородянської спеціалізованої школи № 2, за адресою: 07800, смт Бородянка, вул. Паркова, 5 12.05.2023 року о 15:00 годині.

Читати також